Oldal kiválasztása

Jogi nyilatkozat

Horváth Gábor egyáni vállalkozó (9300 Csorna, Kazinczy Ferenc utca 23., Nyilvántartási száma: 53212528, Adószám: 69458248-1-28 továbbiakban üzemeltető) által üzemeltetett www.mithogyanmiert.hu címen elérhető internetes fórum felhasználói feltételeit tartalmazza.

1. Az üzemeltető az internetes fórum felhasználói számára ingyenes szolgáltatást biztosít, amely segítségével tapasztalatokat, információt, véleményt cserélhetnek/oszthatnak meg. A felhasználók által létrehozott tartalmak (kérdések, válaszok, kapcsolódó feltöltött anyagok) az üzemeltető nem vállal felelőséget, mivel azok nem minősülnek szerkesztő tartalomnak a 2011. évi CXII törvény alapján.

2. Jelen jogi nyilatkozatban foglaltak elfogadása nélkül a weboldalon a regisztráció nem lehetséges. Regisztráció nélkül a weboldalon tartalom nem helyezhető el

3, Az üzemeltető fenntartja jogát a felhasználási feltételek egyoldalú módosításának, melyről a felhasználót e-mail útján tájékoztatja. Az aktuális feltételek mindenkor megtalálhatóak az alábbi oldalakon:

Adatvédelmi nyilatkozat:
https://www.mithogyanmiert.hu/adatkezelesi-iranyelvek/
ÁSZF:

Jogi nyilatkozat:

4. Az üzemeltető nem ellenőrzi a felhasználók által elhelyezett információk valódiságát, jogszerűségét. Amennyiben bármilyen kifogásolható tartalmat talál a weboldalon kérem jelentse a bejelentes@mithogyanmiert.hu e-mail címen.

5. A felhasználó kötelezettséget vállal arra. hogy az általa közzétett információ/tartalom az üzemeltető vagy harmadik fél jógát vagy jogos érdekét nem sérti.

6. Üzemeltető fenntartja a jogot, hogy az oldalon elhelyezett tartalmak a közösségi média különböző oldalain közétegye.

7. Az oldalon elhelyezett információk, tartalmak kereskedelmi célú felhasználása szigorúan tilos.

8. A szolgáltatás a mindenkori jogszabályoknak megfelelően, illetve az ÁSZF és ezen Jogi nyilatkozat betartása mellett használható. Amennyiben bármely felhasználó a fent említett valamelyik jogszabály, vagy nyilatkozatban szereplő rendelkezést megszeg, az oldalról törölhető, kitiltható.

9. A szolgáltató az általa használt szoftver esetleges hibáiból, pontatlanságából eredő hibákért semmilyen felelőséget nem vállal.

10. A felhasználó felelőséget vállal az oldalon elhelyezett tartalmak által okozott minden vagyoni és nem vagyoni kárért.

11. A felhasználó kötelezettséget vállal arra amennyiben magatartása vagy amiatt harmadik fél vagy bármely hatóság, bíróság az üzemeltetővel szemben igényt nyújt be illetve eljárást indít, hogy közreműködik az üzemeltető által kért intézkedések végrehajtásában, és az üzemeltetőt ért kárt megtéríti.

12. A Felhasználó felelőssége az általa elkövetett jogsértésekért a regisztráció törlése után is fenn áll.

13. Az oldalon SZIGORÚAN TILOS:

Kelt: Csorna, 2020.03.19